Hit!

Vi har erhvervet os noget nyt legetøj til vores små guldklumper, som selvfølgelig skulle testes i dag. Jeg har været totalt lun på boldbassinet fra Misioo længe, men har ikke helt kunnet finde ud af, om jeg synes det var for dyrt eller ej. De små yndlingsbabyer blev beriget med nogle fine gavekort og penge til deres dåb, og vi besluttede os derfor for at investere i et bassin, selvom de endnu er liiiige små nok. Og hvilket godt køb!

Hygge!
Isabella, Nicolaj og Tristan havde en fest. Tristan sad læææænge i bassinet med Isabella, og han nød virkelig at lege med boldene. De store synes det er  fedt, at vi nu har et boldbassin, så selvom det fylder lidt, ser det ud til at være et godt køb. Lille Nohr sov, da Tristan hyggede med sine søskende, så han har endnu tilgode at prøve det. Jeg synes der kom nogle helt søde, spontane billeder ud af deres hygge, og synes lige jeg ville dele det med jer. 

Spisetid
Søskendehygge
Der bliver smidt lidt flere billeder på Instagram (regnbuemor.dk). 

Rigtig god aften -og tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar