Happy Helper regnbuemor

Reklame:
“At rydde op efter børn, er som at skovle sne i snevejr”, har jeg efterhånden hørt mange gange. Og sådan fire unger som vi har, inklusiv to torpedorodende – og svinende tumlinger, kan godt nok rode og svine til den store guldmedalje. Var jeg millionær hyrede jeg en rengøringskone til at rende dem i rumpen og gøre rent 24/7, men det er jeg desværre ikke. Til gengæld er det næsten lige så rart, når man en gang imellem kan slippe lidt for rengøringen, så man i stedet for kan hygge om børnene og nyde et tiltrængt pusterum. Og sådan et tiltrængt pusterum har vi fået lov at teste for Happy Helper. Hvor heldig har man lige lov til at være?
Happy Helper er en rengøringsservice, hvor man via computer eller smartphone kan booke rengøringshjælp til sit hjem. Man bestemmer selv om det er for en enkelt gang, hver uge, hver anden uge eller hver måned. Man kan vælge mellem en masse forskellige rengøringsfolk til forskellige priser, og kan nemt gennemskue hvad det koster, og hvor meget man kan få tilbage i fradrag. Rengøringen er nemlig med regning, og man får derfor gjort rent med ren samvittighed -og så er det faktisk ikke særligt dyrt! Man kan også læse anmeldelser om personen, inden man booker, hvilket er skønt, da jeg synes det er lidt af en tillidserklæring at lade folk gøre rent i ens hjem.
Eksempel på bestilling
Eksempel på priser og udvalg
Vores valg til dagens rengøring. Og et super godt et af slagsen -huset skinnede, da hun gik
Oversigt over aftaler fra appen
Sms fra rengøringsdagen 🙂
Jeg valgte at hente appen, hvor jeg nemt og hurtigt kunne indtaste adresse, m2 på huset og ønsket tidspunkt for rengøringen -og så fik jeg en lang oversigt over forskellige rengøringspersoner, jeg kunne vælge mellem. Man kan også vælge at lade Happy Helper vælge en person for dig. Appen var nem og overskuelig, og efter bookingen fik jeg en bekræftelse med en oversigt over tid og sted. Dette blev jeg også mindet om via sms i går -og gudhjælpemig fik jeg også en sms kl. 8.59 om at nu var rengøringskonen ankommet til mit hus! Hvilken service!

Jeg kom hjem til et super flot rengjort hus, som det ikke var en finger at sætte på. Julie fra Happy Helper havde virkelig gjort et flot stykke arbejde, og alt skinnede. Hende kunne vi godt finde på at bruge igen.
Der findes nærmest ingen skønnere følelse end at komme hjem til et rent hjem, som bare skinner -og hvor man ikke selv har løftet en finger. Selvom vi støvsuger stort set hver dag, og prøver at holde huset fint og pænt, synes jeg ofte det ligner en slagmark, fordi især de to små er nogle små grisebasser og rodehoveder. De store støver max lidt, hvis de rykker lidt på hovedet, når de glor ned i deres iPads!. At slippe for rengøringen, bare engang imellem, er en gave, og når det tilmed ikke er dyrere, er det en luksus man sagtens kan unde sig selv. Vi har i hvert fald fået fuld valuta for pengene, og overskuddet ved at komme hjem til et hjem der bare skinner og er klar til børnerykind om eftermiddagen, er fuldstændig undervurderet. Livet er for kort til rengøring, når man allerhelst bare vil bruge den sparsomme tid efter job på ungerne -og så får man kortvarigt følelsen af at være en millionær, som har råd til at have en rengøringskone til at rende i rumpen på ungerne 24/7…i hvert fald de få minutter det tager ungerne at starte op på rodet endnu engang 🙂
Psst! Du kan læse en masse Momstertests lige HER -og snart også bedømmelsen af denne rengøring
Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar