Funskate skøjteturnering i Aarhus

I går var vi til Funskate skøjteturnering i Aarhus med Isabella. Isabella havde glædet sig helt ustyrligt, for hun elsker når hun kan vise sit skøjteløb frem.

Vi havde booket en overnatning i Aarhus, så vi ikke skulle afsted alt for tidligt om morgenen. Lørdagen tilbragte vi i Den Gamle By i Aarhus, hvor vi havde fem skønne timer i fortidens skær!

Sengetid på Scandic Hotel i Aarhus

 

Ungerne elsker at overnatte på hotel, og vi har før booket overnatninger i København, Sønderjylland og Nordjylland, så børnene kunne opleve nogle nye ting ;-). Efter en hel dag i Den Gamle By, valgte vi den (næst)nemmeste løsning, og kørte over på et nærliggende pizzaria, hvor vi fik en konge pizza!

Et tilfældigt pizzaria, som voste sig at lave FANTASTISK pizza

 

Lækker morgenmadsbuffet!

 

Nå, tilbage til Funskate-turneringen. Vi startede ud med en skøn morgenmad på Scandic hotel, hvorefter vi kørte videre til Aarhus Skøjtehal, hvor Isabella skulle konkurrere. Vi havde en super hyggelig dag, hvor vi fik set en masse skøjteløb, fik set hvor meget Isabella har lært (vi var virkelig overraskede over, hvor meget hun er rykket) og havde hyggeligt samvær med de andre skøjtemødre. Alt i alt en skøn dag. Isabella glæder sig allerede gevaldigt til finalen, som er i Odense i marts 😉

Isabella i fuld gang med konkurrencen

 

Opvarmning

 

😉

 

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar