Fritidsinteresse // Nicolajs allerførste fodboldtræning

Mor, jeg vil gerne gå til fodbold“, sagde drengen, som ellers ikke gider gå til noget som helst, i sidste uge. Han går til svømning en gang om ugen, hvilket han egentlig er super glad for, men han har ikke ønsket at gå til noget andet sport. Ikke at han partout skal, men jeg synes børn har rigtig godt af at få rørt sig, og Nicolaj er en værre lille elektroniknørd til tider ;-). Vi skyndte os at finde et sted med fodboldtræning til ham i lokalområdet, og i denne uge startede fodboldtræningen så for den lille mand.

Opvarmning. Den unge mand var temmelig ferm til at ramme målet!

Nicolaj, som godt kan være ret genert, var lige ved at få kolde fødder, da han ankom til træningen. En enkelt tåre eller to fandt også vej ned ad kinderne -for der var lidt mange børn og voksne, synes han. Han blev derfor lidt på sidelinien og så med, og så fik han mod på at være med -og havde derefter en fest!

 

Nicolaj i kamp

 

Forsvar
Røde fodboldkinder

 

Udmattet efter at have scoret endnu et mål!

Nicolaj har, takket være sine mødre, så godt som aldrig set fodbold i fjernsynet, der bliver ikke talt fodbold herhjemme og han spiller det stort set aldrig herhjemme. Han har dog i den grad fået blod på tanden, og glæder sig som en gal til at komme afsted igen i næste uge. Synes han stadig det er sjovt der, har han fået lov at få et par fodboldstøvler og en læderfodbold! Han er faktisk ret god til at kontrollere bolden, så vi håber, han vil fortsætte.

Tak fordi du læste med!

Går dine børn til sport?

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar