Tvillinger // Freden er slut!

Mine to små drenge er snart slet ikke så små længere! Freden er i dén grad slut herhjemme, og begge drenge kommer nu rundt overalt, og det er en virkelig dårlig idé at vende ryggen til!

Tristan kryber super hurtigt, og selvom han kommer i kravlestilling flere gange om dagen OG har taget de første kravleskridt, så kravler han ikke. Det går aaalt for langsomt i forhold til at krybe. Yndlingsbeskæftigelsen er at rive ting ud af tv-bordet, hive i ledning og prøve at stikke fingrene ind i stikkontakten, så han mandsopdækkes oftest!

Nohr sprang dét at krybe over, og kravlede før han krøb. Det er stadig hans foretrukne transportmåde, om end han ikke kommer helt lige så hurtigt frem, som når Tristan kravler. Han er dog super dygtig til at kravle, og elsker at rejse sig op af ALT -stabilt eller ej! Han har allerede lavet de første par styrt!

Det er slut med liiiige at smutte hurtigt på toilettet, når drengene er i stuen. De små lømler skal mandsopdækkes -og det bliver kun værre, når de på et tidspunkt begynder at smutte i hver deres retning.

Jeg elsker at følge mine ungers udvikling, og især babyudviklingen går enormt hurtigt. Hvor bliver mine små babyer af? -sikkert smuttet i hver sin retning!

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar