Familieoplevelser // Børne MGP

I går var der børnenes MGP i Forum Horsens, og vi sad på tilskuerrækkerne for tredje år i streg. Eller det vil sige, syvårige Isabella og jeg, for det var første år for Lisette og femårige Nicolaj. Isabella elsker MGP, og er stensikker på, at hun selv kommer til at være med en dag! Mens dette blogindlæg skrives, høres de glade MGP-toner inde fra Isabellas værelse. Børnene fik nemlig en cd, t-shirts, goodiebags og lidt andet merchandise i går, og det bliver i den grad taget i brug i dag ❤️

I kø til merchandiseboden

 

To forventningsfulde børn

Der var (som altid) massiv rift om billetterne til årets børne MGP, og i år var vi ikke  heldige med billetterne, omend vi var heldige, at vi overhovedet fik fat i billetter, da de blev udsolgt på under 15 min! Vi sad på en af balkonerne og kunne se alt på scenen, men bare lidt langt fra. Børnene lod sig dog ikke mærke af det, og det var det vigtigste. Sidste år, i Aalborg, sad vi på nogle rigtig gode pladser.

Venter på showet

 

Udsigten fra vores plads

Tilbage til showet…Børnene var super fint underholdt, omend de var lidt trætte, da showet først sluttede kl. 22. Der blev heppet og klappet til dem store guldmedalje, grinet og stemt. Isabella (og mødrene) stemte på nr 10, som desværre ikke vandt, og Nicolaj var lidt ligeglad ☺️.

Showtime

 

Finaleshow…

 

…og en pige, som ikke kunne være i sin krop af ren begejstring

Vi havde en skøn aften i Horsens, og mon ikke vi er at finde på tilskuerrækkerne igen til næste år -hvis vi altså er så heldige at få billetter!
Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar