Familieliv // En 5-årigs Lego-glæde: Legotog

Nicolaj elsker Lego. Især hans elektriske Legotog, som han netop har fået samlet (læs mere i Familieliv // Familiens glæde ved Lego -åbner i nyt vindue). Forrige jul fik han et hvidt lyntog fra Lego, som har været et stort hit, og sidste jul supplerede vi så hans samling med en kæmpe stor æske med et Lego godstog. Begge tog er nu i brug, og Nicolaj har leget med togene hver eneste dag siden. Storesøster Isabella har også leget med. Så har hun taget sit Lego Friends med ind i legen -og Nicolajs Lego Ninjago har også været i spil, når de reddede Lego Friendspigerne fra at blive kidnappet af forbrydere.

Den lille togkonduktør

Banen fylder godt i stuen, men så længe de hygger sig så meget med den, behøver den ikke flytte ned på værelset

Børnene i god leg
Noget af det bedste vi ved er, når vores børn finder på fælles lege til fælles glæde. Når de kan kombinere hver deres interessser til en fælles interesse. Det kan de netop ved Lego, hvor figurerne interagerer på kryds og tværs. Legogaver hitter altid max hos ungerne, og vi nyder at se deres glæde og leg (og at samle det for dem, hvis de ikke gider :)).

Tak fordi du læste med.

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar