Familieliv // Benzin i blodet

Husker du dengang du var barn? Jeg husker, at jeg elskede, når jeg kunne komme med min far på tanken og tanke bilen. Jeg elskede duften af benzin, at fylde på  -og ikke mindst, hvis der faldt et lille stykke slik af på tanken, når vi skulle betale 🙂

Nicolaj har benzin i blodet, og elsker også at være med til at fylde benzin på bilen. Desværre for ham, fylder vi oftest på på selvbetjeningsstationerne, så der falder ikke lidt guf af, men det gør ikke oplevelsen mindre for ham.

På de nedenstående billeder var vi på vej hjem fra svømning om aftenen, derfor nattøjet, og Nicolaj var fyr og flamme da han fandt ud af, at vi skulle fylde benzin på bilen.

“Se mor, jeg er så stærk, at jeg selv kan fylde på”
Nicolaj holder øje med benzinforbruget 🙂
Holder dine børn også af at hjælpe med at fylde benzin på?

Tak fordi du læste med

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar