Edderrullende godt gået Nohr!

Vores lille Nohr er i dag blevet til rulleNohr, og mor er stolt!

Både Tristan og Nohr har øvet sig i et stykke tid, men det står altså 1-0 til Nohr nu. Jeg har siddet klar med kameraet mange gange for at forevige første rul fra ryg til mave, men den lille bandit valgte at gøre det, da jeg ikke kiggede! Således fandt jeg ham liggende på maven i en lidt sjov stilling, da jeg kom ind i stuen i eftermiddags, og jeg var ved at revne af stolthed! Ja faktisk var jeg ved at tale med Isabellas venindes mor, da jeg pludselig så det, og straks glemte jeg alt om samtalen og gik hen og roste Nohr til skyerne 😁

Seje Nohr
Jeg har brugt meget af aftenen på at forevige et rul på video, men det er endnu ikke lykkes, omend den unge mand har trænet og trænet. Jeg har netop lagt en video på Instagram hvor man kan se hans ihærdighed! Håber jeg fanger det på video i morgen 😉

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar