Børn med i køkkenet // Tip til gode, børnevenlige køkkenredskaber

Vi elsker at have børnene med i køkkenet, hvor vi bager og laver mad sammen. Du kan læse om nogen af vores køkkenoplevelser under temaet Børn med i køkkenet (åbner i nyt vindue). Både vi og børnene får rigtig meget ud af det, og børnene er altid meget stolte af deres endelige produkt -og så smager maden eller bagværket bare bedre, når man selv har været med til at lave det. Perfekt mod kræsenhed!

Vi har efterhånden en del børnevenlige køkkenredskaber herhjemme, og det gør bare det hele lidt sjovere for børnene. En god ven af mig anbefalede mig for nylig en internetshop, som har specialiseret sig i netop køkkenredskaber til børn. Jeg var inde at kigge på den i går aftes, og er da helt solgt! Jeg skal helt klart have suppleret børnenes stash op med lidt nyt til vores hyggestunder i køkkenet. Der er rigtig mange fine ting derinde, og jeg har samlet lidt eksempler lige her:

Den fine butik kan findes lige her: Kitchen4kids.

Tager du også dine børn med i køkkenet? Tips til børnevenlige retter modtages med kyshånd! (gerne i en kommentar herunder)

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar