Regnbuemor.dk 1 år i dag!

I dag er en dejlig dag. I dag er det PRÆCIS 1 år siden, jeg smed det allerførste indlæg på bloggen. Siden den dag, er der stort set kommet et nyt indlæg på bloggen hver eneste dag, og jeg elsker at skrive til jer.  Hver dag.  

Da jeg nok aldrig vinder en Oscar, benytter jeg hermed muligheden for at komme med min helt egen tale 🙂

Oprindeligt startede jeg bloggen op, for at vise, hvordan vi lever som regnbuefamilie (= stort set lige som alle andre familier), og for at få mere fokus på regnbuefamilierne. Som året er gået, er bloggen blevet en slags allroundblog omkring vores lille familie, med en masse fine føljetoner om alt fra vores mange temafødselsdage, rejseoplevelser rundt omkring i verden,  familieoplevelser rundt omkring i Danmark og omegn, kreative sysler med børnene og kreativ boligindretning , til fortællinger om det vi holder allermest af: Hverdagen. Vi laver stort set alt sammen i vores lille familie, og det er faktisk sjældent vi ikke er sammen alle fire.

Regnbuemor.dk er lige ud af posen, om hverdagen som vi oplever den. En hverdag hvor vi prioriterer familielivet, gode oplevelser og gode mennesker, som gør os glade indeni.

TAK til alle de trofaste læsere, som læser bloggen hver dag. Tak for opbakningen, tak for alle kommentarerne og ikke mindst tak for, at DU har valgt at følge vores dejlige familie. Bloggen er vokset støt det seneste år, der kommer flere og flere læsere til (tak for jer!), og min glæde ved at skrive stiger fra dag til dag.

Tak for jer! Jeg håber i vil blive ved med at følge bloggen, dele mine indlæg, kommentere m.v.

P.S. Husk at bloggen også kan følges på Instagram, Facebook og Twitter (@morsophie)

Tak fordi i læser med!

 

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar