At bryde læsekoden -og læse godnathistorier for lillebror

Isabella har endelig brudt læsekoden ved hjælp af hårdt arbejde og de fantastiske bøger fra Alkalær (Seje Isabella -Alkalær -åbner i nyt vindue). Hun har nu fået så meget selvtillid, at hun med stor glæde læser godnathistorier for lillebror i sine Alkalærbøger -til stor glæde for dem begge. Alle i familien er meget stolte af hendes gåpåmod, og det er pigebarnet i den grad også. Hun er gået fra at have næsten opgivet at kunne læse, til at tro på sig selv, og sige: “Mor, jeg kan godt læse nu. Jeg er god til at læse”. Det varmer mødrenes hjerte mere end du aner.

Isabella læser godnathistorie
Vi er virkelig imponerede over vores “lille” pige, som er gået fra at læse ord på to (måske tre) bogstaver ved juletid, til at kunne læse ord på 10 og 12 bogstaver i sine Alkalær-bøger. Vi har netop bestilt Fortsætterpakken med fire bøger med drilleord i. Heldigvis kan Nicolaj overtage de andre bøger, som Isabella nu læser helt flydende, og så kan han få den bedste start, når han har lært de indledende trin i skolen. Mor og mor er meget stolte og meget glade.

Tak fordi du læste med!

P.S. Dette indlæg er IKKE sponsoreret.

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar