Artige tvillinger og obs svangerskabsforgiftning 

I dag var jeg afsted til den sædvanlige kontrolscanning hver 14. dag. Vi har været ret spændte på scanningen, fordi de små banditter sidste gang lå med henholdsvis rumpe og ben mod flugtvejen -og jeg vil virkelig gerne føde vaginalt! Heldigvis gik scanningen godt i dag. Den tog godt nok pænt lang tid, da scanningsaygeplejersken kom til at scanne den samme tvilling TO gange,og derfor måtte scanne om igen! De lå godt nok også tæt sammen med hovederne, og bedst af alt; begge med hovedet nedad! Begge havde fint med fostervand og fint flow, så det kunne næsten ikke være bedre. 

Tv1 har skruet sig halvvejs på plads i fødselskanalen, så håber han bliver der til fødslen, så jeg kan føde vaginalt. Vægtmæssigt havde Tvilling 1 taget et fint spring siden sidst, så han nu vejer 2063 g og er gået fra at være knap 22% for lille til nu “kun” 16,5%. Til gengæld havde Tvilling 2 ikke taget helt nok på, så han vejer nu 2327g og er 5,8% for lille mod 1,7% over normalvægt sidst. Pyt! Så længe de har det godt! 

Venteværelset som jeg efterhånden kender lidt for godt!
Jeg har desværre døjet med hovedpine, alment ubehag og væske i fødder/underben og hænder de seneste dage, og da der også var protein i urinen, er jeg på en lille obs begyndende svangerskabsforgiftning. Blodtrykket var dog heldigvist fint, omend det var højere end det lave tryk, jeg normalt render rundt med. Jeg scorede mig derfor lige et ekstra tjek på svangreklinikken på torsdag, hvor jeg skal have tjekket urin og blodtryk igen + eventuelt have taget blodprøver. 
Mavebillede fra i fredags, 34+0. I dag er jeg 34+3.
Udover scannings- og lægebesøg, skulle vi også tale fødsel med jordemoderen i dag. Vi havde en rigtig god snak, hvor vi blev lidt klogere på, hvordan fødslen vil komme til at foregå, og hvordan efterforløbet kunne se ud. Dejligt at få på plads! Næste scannings-/læge-/jordemoderbesøg er om 14 dage. Så må vi se, om tvillingerne arter sig! 

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar