Alt til barnet, alt til hende og alt til dig!

Alt Til Barnet og Alt Til Hende -Victoriagade 40-44, 5000 Odense C

Reklame (gratis rabatkode senere i indlægget): Jeg kender et sted, hvor der er alt til barnet, alt til hende og alt til dig! Loppebutikker popper op flere og flere steder i landet. De fungerer ved at man for få penge kan have en stand i x antal uger, og så passer stedet din stand for dig, står for salg m.m., mens du kun skal prissætte dine varer, gøre standen klar og betale 15% i provision. Super nemt, og en skøn tanke at ens brugte ting kan vække glæde hos andre mennesker. Jeg har nu prøvet at have stand et par gange. Sidste år tjente jeg over 20.000 kr EFTER provision på at sælge ting, vi alligevel ikke brugte mere, og nu har jeg stand igen hoa Alt Til Barnet, hvor pengene stille og roligt triller ind på kontoen hver uge. Jeg smider dem over på vores rejsekonto, og sådan finansierede jeg vores sommerferie sidste år!

Stand 73 og 74: Tøj str 50-128, legetøj, sengetøj, dyner, pusletaske, bøger m.m.
Stand 73: Børnetøj str 80-92 (meget mærketøj) + 110-122, legetøj, sko,bøger…
Billigt legetøj og sko på stand 73
Stand 74: Str 50-74, sengetøj, dyner, pusletaske…

Hos Alt Til Barnet og Alt Til Hende på Victoriagade 40-44 i Odense C, kan man få alt hvad hjertet begærer af lækkert second hand legetøj, baby-/børnetøj, overtøj, sko, børnetilbehør, autostole, barnevogne, cykler + en masse lækkert til kvinder som tøj, overtøj, sko, smykker, tasker m.m. til meget billige penge. Modsat internethandler, hvor man ofte ikke kan mærke kvaliteten på de ting man køber, og skal køre byen tynd eller betale formuer i porto, kan man her gå rundt i ro og mag og få handlet nogle lækre fund til pengene. Der er legeområde til børnene og afslapningsområde til de vokse, hvor man kan få sig lidt kaffe eller en kølig forfriskning. I kvindeafdelingen kan man også komme til at prøve tøjet i prøverummet. Vil man hellere selv have stand, kan man for billige penge leje en stand. Med rabatkoden mor20% sparer du 20 % på din første leje -og du må gerne dele koden med dine veninder!

Masser af lækre stande i lækre, lyse lokaler
En brøkdel af Alt Til Hende
Legeområde
Åbningstider

Så hvad venter du på? Skynd dig at tjekke mine stande ud (73 og 74) -så bliver jeg så glad, og du støtter en fattig mor til fire :-). Priserne i mine stande er HELT i bund, så man kan gøre nogle vilde kup! Standene bliver jævnligt fyldt op, da der bliver solgt en del til de billige priser. Ses vi?

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar