Akut kontrol og bekymret tvillingegravid

Denne graviditet har godt nok budt på sine bekymringer undervejs! Hvis der ikke har været det ene i vejen, har der været det andet i vejen. Her hen mod slutningen af graviditeten, bliver jeg nu obs’et for svangerskabsforgiftning. I torsdags tilbragte jeg adskillige timer på sygehuset, og blev sendt hjem med besked om straks at henvende mig ved forværring. 

Over weekenden er næsten samtlige symptomer desværre blevet forværret. Starten af weekenden bød på en hovedpine fra helvede, som heldigvis er aftaget lidt, men som stadig lever. Jeg har åndenød og har mærket mindre liv hos de små. Jeg har taget ca 5 kg på i væske over weekenden, hvilket gør temmelig ondt i fødder og hænder, og jeg føler mig helt ved siden af mig selv  Jeg kunne heldigvis låne et blodtryksapparat i weekenden, og kunne se, at blodtrykket lå ok stadig, men jeg overvejede flere gange at tage kontakt til et hospital. Vi har holdt weekend på Sjælland, og der kunne jeg ikke lige overskue, hvor jeg skulle til evt tjek, selvom jeg egentlig var lidt nervøs. Jeg sendte dog en mail til min obstetriker søndag aften, og han var noget bekymret over de symptomer, jeg skrev om. Mandag blev derfor tilbragt på mit stamsted, OUH, hvor jeg er blevet undersøgt fra ende til anden med blodprøver, urinprøve, CTG m.m. 

Træt(!) tvillingegravid!
Tvillingerne leverede heldigvis nogle gode CTG-svar i dag, men da mange symptomer desværre peger hen mod svangerskabsforgiftning, bliver jeg holdt i ultra kort snor. Hvis det mindste forværres, skal jeg ind til tjek igen, og jeg skal igennem hele møllen igen i overmorgen +afventer tid til scanning! Derudover skal jeg slappe af så meget som muligt. Ikke helt nemt, når vi stadig mangler lidt forskelligt før drengenes ankomst. Nu gider jeg godt nok snart ikke mere, og de to guldklumper må meget gerne komme meget snart! 

Tak fordi du læste med! (…på dette halvynkelige indlæg!)

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar