Søskendeforkælelse med wallstickers til børneværelset og FED GIVEAWAY!

GIVEAWAY på wallstickers til børneværelset længere nede!

Når man pludselig forøger børneflokken til det dobbelte, kan man ikke rigtig undgå, at meget kommer til at handle om de kommende små verdensborgere. Vi har skullet indrette et helt nyt værelse til tvillingedrengene (Bedre sent end aldrig: Et babyværelse til tvillingerne tager form), og da vi stort set intet havde tilbage fra de store, har det meste shopping stået i tvillingernes tegn. Vi ville derfor også gerne forkæle Isabella og Nicolaj lidt, så de ikke fik følelsen af, at alt kun handlede om tvillingerne. 

For nylig fik de derfor lov at få malet en væg hver på deres værelse, og i dag fik de så begge lov at få sat en wallsticker op efter eget valg.

mIsabella foran sin brune(!) væg og sin fine nye football
Isabella er, inspireret af Bella and the Bulldogs på Nickelodeon, bidt af American Football
Det tog børnene virkelig lang tid at vælge mellem alle de fine wallstickers på Tenstickers.dk, da der var virkelig mange fine at vælge mellem. Det lykkedes dog endelig til sidst -men ikke uden meget grundige overvejelser!
Nicolaj ville gerne have dekoreret sin lidt kedelige sengegavl
…og det var en meget stolt dreng der fik sat sin Star Wars Storm Trooper op
Begge wallstickers var utrolig nemme at sætte op, og der fulgte en grundigt vejledning med. Det tog ikke mange minutter at give ungernes værelser et lille ansigtsløft , og ungerne blev meget begejstrede!!!

Du kan OGSÅ glæde dig selv eller ungerne med nogle fine wallstickers, hvis du bliver den heldige vinder af Regnbuemors GIVEAWAY til Tenstickers

Regnbuemor udlodder et fint gavekort på 200 kr til en eller flere wallstickers efter eget valg! Vinderen bliver trukket tilfældigt mandag d.26. September kl 20, og DU kan deltage ved at gøre følgende:

1. Følg Tenstickers og Regnbuemor på Facebook

2. Skriv en kommentar herunder om hvilken slags wallstickers du kunne være interesseret i, og hvor den/de ville passe ind i din bolig. 

3 Få et ekstra lod i puljen ved at deltage i konkurrencen på Instagram (profil: regnbuemor.dk)

Tak fordi du læste med -og held og lykke!

Indlægget er sponsoreret

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

27 comments / Add your comment below

 1. Hej med jer
  Det er med lidt angst og bæven, jeg åbner jeres blok. Er lidt nervøs for, hvordan det går med de små dreng. Men efterhånden kan det vel ikke gå helt galt. Hvornår er det tiden for dem at komme ud?
  Held og lykke
  Kh
  Helle Bahring

  1. Hej Helle. Jeg har termin 21.10, men de sætter senest igang 38+0 (omkring 7.10 -har ingen dato endnu). Jeg tror dig de ender med at komme før.
   Tak 🙂

 2. Fed giveaway – især fordi min mindste snart fylder 4 år og vi er ved at købe hus så der skal laves nye værelser til alle 3 børn. Min dreng er også helt vild med Star Wars så han skulle have en i stil med Nicolais i fødselsdagsgave 🙂

 3. Ville elske det
  Smukke sommerfugleur til stuen eller de søde fisk til Lucas når han fylder 4 snart… Men kan dårligt vælge… Hvor er der mange fede 😍

 4. Jungle wall sticker på vores søn på 2 år 🙂 vi flyttede for et halvt år siden, og han har lige siden “boet” i soveværelset. Tror en fin wallsticker på hans eget værelse kunne være fint og hjælpe ham med at føle sig hjemme, da han elsker dyr 🙂

 5. Hvor er det nogle fede stickers ungerne har valgt.
  Hvis jeg er den heldige vinder af gavekortet, skal det bruges som gave til en vidunderlige lille dreng som jeg snart skal stå fadder for.

 6. Wow Fed Gaw. Jeg ville elske at lade Mini divaen få fuldstændig frie hænder til at vælge. Det får hun ikke så tit da mor her har mange gode ideer men hun ville elske det.

 7. Jeg ville ønske jeg kunne vinde en stickers til Tobias værelse.
  Men han skulle selv vælge den. For er du tosset der er mange fede stickers.
  Og så ville jeg selv købe til de andre unger og til vores nye hus.
  Fed side

Skriv et svar