9 år siden og evigt savnet

I dag er det 9 år siden min mor døde. Det føles som meget længe siden, og alligevel lidt som i går. Hun mangler. Meget. Men livet går videre, og man lærer at leve med savnet og glæde sig over alle de gode stunder, vi nåede at have sammen. Hun var en skøn, sjov og empatisk mor, og jeg ville sådan ønske, at hun havde nået at se mine børn, hendes børnebørn, vokse op. Heldigvis nåede hun at møde Isabella, som var knap 8 måneder da hun døde, og mor fylder i Isabellas bevidsthed, selvom Isabella ikke kan huske hende. Vi kalder hende englemormor, for børnene er så heldige at have en mormor mere -Mormor (Connie), som er Lisettes mor. Hun er en fantastisk mormor for ungerne, og de forguder hende.

Jeg savner mor hver dag. Mangler hende til at snakke med og få gode råd, når livet kræver sin mors visdom. Mangler at have min elskede, dejlige mor her på jorden❤️

Æret være dit minde mor

Lene Bramsbye

29.10.42 – 04.08.09

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar