6 lande, 23 dage, dag 11 // Ny feberramt tvilling og sidste dag

Feberramt Nohr ;(

I dag er solen heldigvis kommet tilbage, efter det dårlige vejr i går, så vi har solet, badet, hygget og pakket. Nohr ville dog have kunnet holde varmen uanset vejret, for han vågnede op med høj feber i morges. Han har sovet det meste af dagen, intet spist og kun drukket lidt. Stakkels lille mand. Håber han får det bedre til i morgen, hvor vi rejser videre til Disneyland (4 overnatninger). Vi har haft 11 super gode dage på La Croix Du Vieux Pont, som varmt kan anbefales.

Lur ved poolen

Pool, sø, pakning og Moules Frites

Vi startede dagen med at fodre ænderne -igen, hvorefter vi badede og solede -både i poolen og søen. Det var lige med at udnytte det sidste af campingpladsens aktiviteter. Man går dog altid i en eller anden form for boble, når det er den sidste dag. Eller, det gør vi i hvert fald. Der skulle pakkes, organiseres og læsses på bil, og vi er faktisk ikke blevet helt færdige.

Aftensmad

Aftensmaden blev indtaget på campingpladsens bedste restaurant (som skuffede lidt), og Isabella var lykkelig over at kunne få Moules frites. Til dessert kunne ungerne vælge candyfloss, så Tristan fik smagt sin første candyfloss i dag, som vakte stor lykke.

Aftenhygge

Man skal lige have det sidste med…

…og derfor nuppede Tristan og Isabella en sidste aftensvømmetur i søen. Bagefter kunne der lige klemmes lidt pandekager og is ned, så vi lige fik det sidste hygge med. Der er en super flot natur her på pladsen, og vi har virkelig suget det hele til os. I morgen venter hæsblæsende Disneyland med konstant Disneyjubelidiotmusik i ørerne flotte oplevelser, glade unger og skønne parader. Vi glæder os.

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar